Despre RoMediator.com

Ideea RoMediator.com

Ideea acestui site a venit de la unul dintre membrii echipei care a beneficiat de medierea unui conflict. Fiind impresionat de toate avantajele medierii, cu rezultate excelente asupra vietii personale, a pus bazele acestui site. Initial cu totii am fost destul de neincrezatori, dar determinarea colegului nostru ne-a facut sa luam planul in serios astfel incat a devenit un proiect si acum este realitate.

Cine Suntem cei de la RoMediator.com

Suntem o echipa tanara, entuziasta, dornica sa cunoastem particularitatile acestei meserii si acestui nou domeniu astfel incat sa putem oferi mediatorilor si justitiabililor o experienta cat mai buna pe site-ul nostru, care va deveni si site-ul dumneavoastra. Cea mai mare parte a echipei lucreaza in strainatate in domeniul IT, cercetare, dezvoltare, marketing, de aceea cel mai bine este sa tinem legatura prin e-mail. Fiecare dintre noi a lucrat la mai multe proiecte dar acesta este un proiect care ne-a unit. Lucrand la site si cautand sa ne documentam, ne-am dat seama ca Medierea chiar poate fi o solutie alternativa viabila la instantele de judecata din Romania.

RoMediator.com este o initiativa privata si a fost conceput pentru a raspunde cat mai repede oamenilor care cauta un mediator pe internet si in acelasi timp sa promoveze mediatorii care doresc sa aiba o prezenta activa pe internet si vor o platforma pentru acest obiectiv.

RoMediator.com este un site independent, comercial dar si cu o componenta sociala, nu este un site asociat la vreun organism oficial al mediatorilor sau la vreo asociatie cu interese in acest domeniu.

Planuri de viitor

Administratorul site-ului isi propune sa promoveze aceast site astfel incat sa apara in primele 10 site-uri atunci cand cineva cauta un mediator in motoarele de cautare. Pentru realizarea acestui obiectiv vor fi puse la dispozitie resurse diverse: cunostinte tehnice, munca, timp si bineinteles bani.

Pe masura dezvoltarii aplicatiei vom oferi si alte informatii despre mediatori astfel incat vizitatorii site-ului sa aiba o experienta placuta in alegerea unui mediator cat mai apropiat de nevoile lui si pe care sa-l poata contacta foarte usor si fara retinere, facand astfel primul pas catre mediere si catre un mediator. Alte facilitati ale site-ului vor fi puse in functiune pentru a raspunde cat mai eficient nevoii mediatorilor de promovare in mediul virtual in cel mai scurt timp.

Pentru orice alte propuneri va rugam sa ne contactati.

Echipa RoMediator.com va sta la dispozitie.

Succes !