FAQ Cum sa … Profil Mediator

Cum sa-ti creezi un cont de mediator pe RoMediator.com in 5 pasi simpli

1. Trebuie sa accesati Butonul de INREGISTRARE

2. Va aparea o fereastra de autentificare si verificare a utilizatorului

3. Trebuie sa cititi si sa scrieti ceea ce apare in fereastra. Este foarte simplu deoarece se verifica doar sa fiti un utilizator uman. Site-ul nostru nu accepta inscrieri automate. De exemplu:

- Username oa6o44

- Password 24 (rezultatul, raspunsul  la intrebarea din fereastra)

Click pe butonul OK

4. Completati datele pentru userul dvs.

Username                     -  userul cu care va veti loga in site. Nu mai poate fi schimbat ulterior.

Email de contact        - Atentie daca vreti sa revendicati un profil / anunt trebuie sa coincida cu emailul din profil / anunt.

Parola                             - Stabiliti o parola de 8 caractere care sa contina si litere si cifre

Confirmati Parola      - Rescrieti parola pentru confirmare

Prenume, Nume de familie, Cateva informatii de prezentare... Click pe butonul Creeaza Cont

5. Se va intra automat in contul dumneavoastra

In acelasi timp un email va fi trimis catre mailul cu care v-ati inscris. Va logati in mailul dvs. si trebuie sa cautati mailul trimis de noi. Daca nu este in Inbox cautati si in directoarele Trash, Spam ...

Adaugati adresa admin@romediator.com in lista de contacte pentru a primi toate emailurile de la noi.

FELICITARI Aveti cont pe acest site destinat mediatorilor si medierii !

Vreau sa-mi creez un cont pe RoMediator.com ACUM.

 


Cum sa caut un mediator ?

Situl RoMediator.com iti pune la dispozitie o baza de date cu profilele mediatorilor autorizati din Romania. Pentru a cauta un mediator incearca sa folosesti filtrele puse la dispozitie de motorul de cautare.

Ai mai multe optiuni:

Cauti un cuvant cheie pe care-l consideri definitoriu, cauti in functie de locatie, cauti in functie de domeniile in care este specializat, experienta sau poate-i cunosti numele ...

Va promitem ca vom imbunatati si simplifica aceste criterii de cautare astfel incat gasirea mediatorului perfect sa fie cat mai usoara.

 

Un profil pe RoMediator.com poate fi plătit prin următoarele metode:

PLATA ONLINE CU CARDUL DE PE UNA DINTRE URMATOARELE PLATFORME

- PayPal ; plată on-line securizată, instant procesată, simplă, sigură si confidentială ; datele cardului dvs. nu sunt păstrate pe serverul nostru. Singura informaţie este emailul de la care a fost efectuată plata.

- Skrill ; plată on-line securizată, instant procesată, simplă, sigură si confidentială ; datele cardului dvs. nu sunt păstrate pe serverul nostru. Singura informaţie este emailul de la care a fost efectuată plata.

Garantie returnare plata profil mediator. Cum sa primesc banii inapoi.

Daca in 10 zile lucratoare de la comanda doriti sa renuntati la Profilul dumneavoastra platit, veti primi banii inapoi fara nici o penalizare prin aceeasi metoda prin care ati achitat profilul/anuntul . Se vor scadea doar taxele percepute de procesator.

Renuntarea la profil trebuie sa o trimiteti in scris pe mail la emailul admin@romediator.com fara obligativitatea prezentarii unui motiv. Noi am fi bucurosi daca ne-ati spune totusi motivul renuntarii in vederea imbunatatirii serviciului. Poate reusim impreuna sa solutionam in mod cat mai placut problema aparuta.

Ai gasit un anunt / profil de mediator care iti apartine tie sau businessului tau?

Foarte simplu. Poti sa-l revendici si sa-l modifici cum doresti. Creaza-ti un cont, urmeaza pasii descrisi mai sus si vei beneficia de facilitatile sitului RoMediator.com si bineinteles de o promovare pe masura.

Dupa ce ai creat un cont trebuie sa te loghezi in el si sa-ti cauti profilul (cauta numele si prenumele). Cand profilul este afisat trebuie sa dai click pe butonul verde de revendicare "Revendica Profil / Anunt" .  In acest moment ai revendicat Profilul/Anuntul. Operatorul nostru  trebuie sa  verifice manual anuntul si sa-l aprobe la publicare.   Atentie! mailul cu care te inregistrezi trebuie sa corespunda cu mailul din profil / anunt. Cand va fi aprobat, un email va fi trimis automat sa va anunte ca profilul a fost aprobat si pregatit pentru revendicare.

Intrati in cont "Contul Meu",  Anunturile mele din DirectorProfilul / Anuntul apare in tabul "Asteapta Aprobare". Dupa ce va fi aprobat de operator va aparea in "Pozitii Publicate".

 

Atentie! Verifica preturile si optiunile oferite pentru pachetele Profil Mediator pentru a-ti alege tipul de promovare dorit in functie de cum doresti sa te diferentiezi de concurenta si cat de mare importanta dai profilului de mediator din mediul on-line.