Nume Prenume

Nume Prenume Birou Mediator

Nume Prenume

Descriere: Asociatia profesionala in care sunteti membru,servicii oferite...


Sunt deschis la orice solicitare care poate duce la solutionarea conflictului dumneavoastra.

Biroul ofera servicii de solutionare a conflictelor prin MEDIERE, pentru orice tip de conflict:

  • DREPT CIVIL – executarea contractelor, conventiilor, DREPTUL FAMILIEI – partaje, divort, incredintare minor, LITIGII COMERCIALE, DREPT ADMINISTRATIV, financiar- bancar, CONFLICTE DE MUNCA (drepturi banesti, conflicte intre angajati, contracte de munca), CAUZE PENALE (infractiuni pentru care potrivit legii retragerea plangerii sau impacarea partilor inlatura raspunderea penala).

Sunt membru inUniunea Nationala a Mediatorilor din România inca de la infiintare.

Pot media conflicte si in limba germana avand un atestat de cunoastere a limbii sau la solicitare se poate apela la un interpret pentru alte limbi straine.

Sunt licentiat in drept, am un Master in economie “Academia de Studii Economice din Bucuresti”  si un Master in Comunicare si relatii interuname.

Avocat cu experienta de 21 ani.

Sunt fascinat de comunicarea inter-umana in mediul de business  din 1995 .  Sunt Autor si Co-autor la mai multe carti si publicatii din domeniul negocierilor, medierii si comunicarii inter-umane.

Sunt casatorit de 20 ani si am 3 copii. Practic sportul in timpul liber (in special jocuri de echipa). Imi place sa discut mult cu prietenii. Sunt o fire deschisa cu care se poate discuta la nesfarsit…

Nu ezita sa ma contactezi !

Exemplu descriere Profil Gold

ACESTA ESTE UN PROFIL PUBLICAT PENTRU EXEMPLIFICARE

 (Aici trebuie sa scrieti textul anuntului dumneavoastra:  Asociatia profesionala in care sunteti membru, domenii abordate, limbi straine in care puteti media, experienta profesionala, servicii oferite, ganduri si idei care sa atraga clientii sa va contacteze…)Pregătirea de bază

Centrul de Excelenta in Mediere

Contact Info

021000000 0720000000 xxxx@romediator.com

Adresa

Bulevardul Central nr. 1, Bucuresti