Profil Mediator-descriere pachete

Mediator Profil Free / Pachet Free

- îndeplineşte funcţiile de bază pentru publicitatea mediatorului pe o perioadă nelimitată de timp. Pentru o mai bună mediatizare a profesiei de mediator şi susţinerea medierii în mediul on-line, iniţiativa noastră se doreşte să aibă şi o componentă socială şi gratuită, de aceea vom încerca să menţinem aceast Profil GRATIS.

- optimizat SEO pentru o găsire uşoară şi eficientă de către motoarele de căutare a profilului mediatorului. Puteti folosi link-ul catre profilul dvs. oriunde doriti (online sau offline)

- se acceptă doar informaţii de bază şi următoarele informaţii de contact:  adresa de contact, numere de telefon, adrese de email (nu se acceptă  linkuri către website propriu sau alte surse externe)

- se acceptă înscrierea în doar 2 categorii (Tabloul Mediatorilor si un Judet) pentru o găsire simpla

- se creeaza un cont personalizat pentru a accesa funcţiile suplimentare ale siteului

- se acordă acces la modificarea informaţiilor preîncarcate pe site

- se acordă acces la sistemul intern de mail pentru comunicare între vizitatori şi mediatori în vederea unei comunicari  rapide si uşoare.

- asistenţa tehnică din partea noastră este oferită free, răspuns în 12-48 ore.

Recomandare:

Sunteţi mediator şi chiar doriţi să vă diferenţiaţi de concurenţă? Alegeţi un  Profil GOLD! 

Promovează-ţi Acum Aici Profilul de Mediator Free

Mediator Profil Basic / Pachet Basic

Include facilităţile Profilului Free şi suplimentar se permite :

- încărcarea unui fişier (poza pentru un impact favorabil asupra vizitatorilor). O poză face cât o mie de cuvinte

- încărcarea locaţiei Google pentru o localizare vizuală foarte uşoară a locaţiei de contact pentru a uşura luarea deciziei de contactare a dvs. şi în funţie de locaţie

- preţ foarte mic

Recomandare:

Sunteţi mediator şi chiar doriţi să vă diferenţiaţi de concurenţă? Alegeţi un  Profil GOLD! 

Promovează-ţi Acum Aici Profilul de Mediator Basic

Mediator Profil Standard / Pachet Standard

Include facilităţile Profilului Basic şi suplimentar se permite :

- descrierea se poate face prin HTML pentru un impact vizual cât mai bun.  Se accesează mai multe funcţii pentru redactarea conţinutului Profilului

- încărcarea a 2 fişiere (poze pentru un impact vizual şi mai favorabil asupra vizitatorilor)

- încărcarea locatiei Google pentru o vizualizare a locaţiei de contact

- se permit linkuri catre website propriu sau alte surse externe (articole, filme …) în vederea convingerii vizitatorilor să apeleze la serviciile dumneavoastră.

- preţ mic pentru o expunere de durată.

Promovează-ţi Acum Aici Profilul de Mediator Standard

Mediator Profil Gold / Pachet Gold

Include toate facilitatile Profilelor anterioare şi suplimentar se permite :

- incarcarea a 5  fisiere (poze pentru un impact vizual maxim asupra vizitatorilor).  Puteti încărca poze cu dumneavoastră împreună cu personalităţi care au apelat la serviciile dvs. de mediere, poze cu sediul sau camera de mediere daca le considerati un atu, diplome care vă individualizează, sigla şi/sau multe altele… Acestea vor construi încrederea vizitatorilor în profesionismul dvs. şi vor consolida credibilitatea dvs. ca mediator

- încarcare in 10 Categorii pentru a putea fi găsit în aria în care vă desfaşuraţi activitatea şi eventual în judeţele învecinate pentru o acoperire cât mai bună a pieţii.  De ce sa pierdeţi anumite oportunităţi care pot apărea în judeţul vecin?

- completare cu mai multe informaţii pentru opţiuni suplimentare la căutare. Cu cât completaţi mai multe câmpuri cu atât căutarea unui vizitator cu ajutorul filtrelor vă poate indica doar pe dvs. ca mediatorul potrivit.

BENEFICII DOAR PENTRU ACEST PROFIL DE MEDIATOR

- cel mai bine pozitionat profil. Apare printre primele rezultate la căutare a unui mediator şi deci aveţi cele mai multe şanse să fiţi contactat primul ca mediator autorizat.

- apare în locaţiile special concepute de pe prima pagină şi din interiorul site-ului pentru o expunere cât mai mare pe site şi atragerea click-urilor clientilor către profilul dvs de mediator.

- are un design special şi atrăgător pentru o mai bună recunoaştere şi atragerea atenţiei vizitatorilor

- cel mai bun raport preţ / perioadă afişare (cheltuiţi mai puţin şi nu aveţi grija actualizarii)

Suplimentar acest profil de mediator se verifică manual pentru eliminarea oricăror eventuale greşeli de redactare. Deasemenea dvs. ca mediator aveţi prioritate la asistenţa tehnică.

Pe perioada valabilităţii profilului de mediator veţi beneficia de toate viitoarele facilităţi pentru acest tip de Profil în mod prioritar.

Alege Acum acest profil de mediator pentru toate beneficiile oferite si multe altele pe care nu le-am enumerat.  Transformă vizitatorii noştri în clienţii tăi ! 

Promovează-ţi Acum Aici Profilul de Mediator

Succes în mediere  şi în noua profesie de mediator !